nu så är

det inte mycket kvar av 2008. det har varit ett mycket jobbigt år. men vi har kommit igenom det någorlunda helskinnande. det bästa är ju att mamma klarade av cancern och och alla jobbiga behandlingar. sedan är ju detta att xx gav upp innan utredningen var klar ännu en jobbig sak som förhoppnings vis är över nu. sedan igår så gjorde jag min 3 undersökning av magsåret och läkaren sade att det var mycket bättre. ett stort hål som jag haft var så gott som läkt. detta magsår har varit så jobbigt. vi får se om 2009 kan bli lite lugnare så att man slipper oroa sig för gud och alla människor. jag springer ju inte runt och gör en massa saker utan sitter vid fläkten och röker och stressar inom mig. det är det som är farligt. men nu så ska vi försöka vara lite mer positiva allihop tycker jag och göra lite mer saker ihop. tex spela kort någon kväll eller något spel. vi umgås ju inte! alla sitter i varsin lägenhet och blegar! det är ju roligt att umgås! sedan hoppas jag att jag och lotta kan hålla på med loppisarna. det är oxå jätteroligt! vi ska hyra ett förråd så vi kan hålla ett lager där och slipper ha sakerna hemma eller i bilen. jaja nu vet jag inte så mycket mer... jo egentligen men jag orkar inte skriva mer... (lat)....utan jag säger härmed...

dan före

dopparedagen... nu är det andra julen i rad som jag inte har någon gran. detta blir den enda granen jag får. jag har bett anders att hugga mig en liten gran, men inte då. det är nog för jobbigt. men som sagt det blir jul iaf. hoppas att liam blir nöjd med sina julklappar. han fick bara 4 st av oss. det är ju så fattigt för alla. det är synd att det ska drabba de små. men han blir kanske glad för han fick ju laptopen i förväg iofs fattar han kanske inte det när det är julafton, då ska det ju finnas paket. ja ja det blir nog bra ... får vi hoppas. ok, GOD JUL ALLA!

nu är det

fjärde advent. jag har inte städat eller köpt några julklappar än. men iofs så har jag i morgon och på tisdag på mig. det är konstigt men julen kommer som en total överraskning för mig varje år. ingen julkänsla har jag heller, men man måsye ju för lllens skull göra det lite jullikt. ok, bye så länge..

vad i helvete

är det för idioter som går hem till min dotter mitt i natten och knivskär henne? va?? dessa personer kan ju inte ha en enda hjärncell kvar i huvudet! är det någon som vet något om detta så tala om vem dessa kryp är så ska de få smaka samma medicin, kanske något starkare. jag blir precis vansinnig när jag tänker på detta. ett pannskott är för lindrigt. hoppas att snuten får tag i dessa maskars avföda! ahrghaaghhh jävla idioter!

fin bild

zwani.com myspace graphic comments
Myspace Chistmas Comments & Graphics

fin bild

zwani.com myspace graphic comments
Myspace Chistmas Comments & Graphics

nu är det

kvällen... får se om jag får sova något inatt. jag pallar inte en enda natt till utan att få sova. idag så skulle vi ha loppis på sockerbruket, jag och lotta. men lotta hade fått magsjuka och spytt och haft ont i magen hela natten . hon var så matt att hon knaptt kunde prata. hoppas att hon blir bättre fort. iaf så åkte jag ner själv för att vi skulle slippa bära allt på lördag morgon. jag lånade mammas barnvagn så det gick kanska lätt ändå. jag släpade in bråten och började ställa upp saker så fiiiiint jag kunde och tänkte nu ska vi tjäna oss lite pengar... hmppft... vi är rika! efter att bordethyran är avdragen så har vi 2.50 var!!!! undrar vad jag ska köpa för denna förmögenhet? vi får väl se.. men det är ju 2 loppisdagar kvar så det kanske blir ännu mer! he he..nej nu ska jag försöka natta mig. låt mig få sova inatt!
zwani.com myspace graphic comments
Myspace Chistmas Comments & Graphics

fy f-n

 inte en blund i ögonen har jag fått i natt. legat och vridit och vänt mig hela natten. när kl var 4 gick jag upp och drack kaffe. jag fattar inte varför jag inte kan somna. de mediciner jag tagit i natt hade däckat en häst, men inte mig inte. det är så jobbigt att inte få sova. men det får väl gå ändå. fast jag tycker inte att det är någon god morgon.

nu är det

det natten. imorgon ska vi ha loppis på sockerbruket. vi får se hur det går. jag tror inte att det kommer så mycket folk meen jag kan ju ha fel. om det går bra så är det loppis 3 gånger i veckan hädanefter. det ska bli roligt. hoppas att det får vara lite lugnt nu. lite julefrid är väl en stilla nåd att bedja om eller?

harreguuuud!!

nu är det inte långt kvar till julafton! jag har inte köpt en enda julklapp, inte städat och har ingen ork att göra detta. har heller inte en krona att köpa julklappar för. men hur en ändå gör så blir det jul ändå. i morgon ska jag till doktorn. jag är livrädd för honom. tänk om han inte skriver ut mediciner då vet jag inte vad jag tar mig till. och dagen före nyårsafton ska jag göra min 3 gastroscopi. uamejjen! i söndags så var vi på loppis i tidn. denna söndag var liam med. han var gör redig! gick runt och prutade och köpte massor av saker. när vi varit där en stund så kom han med ett par vita handstickade vantar som han gav till lotta! vad snäll han är! sedan köpte han även en mössa till henne och en till mig med. han är ovanligt omtänksam, lillen. lägger in lite bilder från i söndags.