nu är det

natten. vad veckorna går fort! till helgen har jag o lotta loppis både lördag och söndag. det ska verkligen bli roligt. hoppas bara att vi får låna en bil. snart i morgon har det gått en månad sedan jag slutade jobba. än så länge känns det ganska okej men i längden kommer jag att bli galen att gå hemma.  stämpelklockan på jobbet! mitt nummer var 33stämpelklockandet har väl någon annan fått nu.

i helgen

 som var var lillen här. han kom på fredag och stannade till på söndag.  här sover den lille prinsen! han somnade kl 22.00 på lördagkväll, och steg upp kl 07.15 på söndag morgon. han är så fin och klok den lille gossen. vad skönt att det har blivit lite bättre väder ute. vi skulle ha satt på vinterdäcken på toyotan idag men vi skjöt upp det till i morgon. ok,bye så länge nu måste jag steka pannkakor. mormors hjärta klappar för lillen! 
snöstorm!!!

hujeda mig vad det snöar och blåser! jag gillar inte detta... och snart så är det jul! det blir en fattig jul... jag tappar 2000kr i månaden nu när jag inte har kvar jobbet. hoppas att vi får in bra saker till loppisen så att jag o lotta kan tjäna någon krona där. det är så roligt med loppis men vi behöver grejjor. om vi haft pengar så hade vi kunnat köpa in varor men vi är ju stenblacka. nu är iaf detta med xx över. peppar peppar ta i trä. jag vågar knappt tänka på det innan det är satt på papper. han måste vara livrädd för något,xx alltså? men bara pappret är i hamn sen får han ka min och allas ful bengalon. hoppas att han kar en fin chockladkaka.

ja ja

nu har det gått en vecka sedan jag slutade jobba. jag kommer att bli galen att gå hemma. upp vid 11, laga lite mat sova middag, sedan lååååååååång väntan til natten. sedan samma sak igen. utom nu på söndag för då är det loppis igen. det är det enda roliga just nu. men vi behöver få in lite nya varor nu så ni som känner er manade leta i garderober och förråd och skänk dessa saker till lotta o mig. ok, bye så länge.

RSS 2.0