...........

idag är det näst sista dagen jag jobbar.... inte roligt.

lagen om alltings jävlighet..

eller  är det gud som är ironisk? om man nu tror på gud. i flera år så har jag och min chef rykt ihop så det har ekat i väggarna. båda två har starka åsikter och ingen av oss har velat ge efter. jag har satt en diagnos på henne,  hon är troligen manodepressiv. hon har varit sjukskriven då och då och då har det varit en helt annan stämning på jobbet. det är inte bara jag som ogillar henne men jag är den enda som inte gett efter för hennes nycker och konstiga påhitt. idag så kom hon fram till mig och talar om att hon begärt tjänstledighet för att sälja festkläder! va f-n kunde hon inte gjort det förut? nu jobbar jag ju bara 3 dagar till och får inte njuta av kristinas frånvaro... varje gång hon varit på semester o dyl har vi jublat och haft trevligt jobbat har vi gjort mycket bättre när hon varit borta. men detta är min vanliga otur.ok, bye så länge..

tidig lördag

morgon. ja, jag säger då det.... i dag så ska vi till götene på loppis. det ska bli roligt. men det finns ett aber, jag har inte sovit en enda sekund inatt.. klockan är nu 5 och jag gick och lade mig vid halv tolv och försökte sova men icke inte en enda blund jag fick. får se om jag överlever denna dag, blä. bye så länge.

alltså...

min sk chef: kristina kan inte vara riktigt klok! idag så kom hon till vårt bord där vi satt och jobbade för att berätta en rolig historia. ni får avgöra själva om den är rolig jag tycker att det är opassande att en chef förtäljer dylika historier men men. en kvinna kommer in till sin chef och säger: jag vill anmäla min jobbarkompis för sexuella trakasserier! jasså sade chefen vad gjorde han då? jo han sade att jag doftade gott av nytvättat hår! jamen sade chefen det kan väl inte räknas som sexuella trakasserier! jo, sade kvinna han är dvärg! jag tyckte inte att den var rolig! vad tycker ni?

ojdå, nu är det ett tag sedan

igen som jag skrev. i söndags så var vi till tidan och hade loppis, det var roligt. lite bilder: och på lördag bär det av till götene och på söndag tidan igen. idag var lillen till skövde. hoppas att de ser till att han får komma intill på bup här i stan, för han behöver bearbeta vad det nu är som xx gjort mot honom. uamejjen vad ont jag har haft i magsåret! att det aldrig kan ge sig... nä nu ska jag se på tv>>>>>>bye så länge

natten...nja kvällen

nu har jag haft plastparty, det var väldigt trevligt. det blev väl inte så mycket shoppande men jag hade iaf roligt. det kom 5st gäster till slut. lite bilder: så nu säger jag godnatt, måste upp och ringa till ågården för anders tror att han har fått borrelia.

idag

så ska jag ha tupperware eller vad det nu heter möte här. det är svårt att få folk att komma. men jag har iaf få ihop 3-4 st som kommer hoppas jag. det är lotta som säljer. får inte glömma att fråga henne om salladscrispen, hi hi hi. då får hon svårt att tala. ok, nu måste jag lägga mig har lite ont i magen... fy för den lede! bye så länge..

jobbet..


Utkast: kollade om ...kollade om jag kunde lägga in lite smileys och det kunde jag.ok, bye så länge. nä förresten fy vad jobbigt det är med denna j-a magvärk. kan det aldrig ge sig? igår så lade jag ut en annons på min gamla volvo och vid 22.45 tiden på kvällen så kom det ett sms att en ville köpa bilen och hämta den idag. det vore fint det, så att jag fick in lite pengar. men än har han inte ringt. iofs så kanske han jobbar och hör av sig senare. hoppas det. nu har jag bara halva månaden kvar att jobba... trist. nä nu säger jag igen, bye så länge.

aj aj aj oj oj oj uamejjen

är den tråkigaste veckodagen jag vet. det är långt till helgen och inget gresablad kommer det inte heller. ni kanske undrar vad gresabladet är för något? jo så kallas vår lokaltidning NLT dvs nya lidköpings tidningen. jag vet inte vad det är för fel på mig, jag kan inte somna på kvällen. inatt så somnade jag vid 3.15 tiden och igår natt var det likadant. jag är precis medvetslös nu på dagen . trots alla mediciner jag stoppar i mig till natten kan jag inte sova. hade en vanlig människa tagit lika mycket hade den sovit i ett par dygn. när jag går och lägger mig så är jag såååååååå trött men så fort jag krupit ner så är det som om jag får panik och blir så spänd och därefter så påminner sig magsåret och då är det bara att gå upp och försöka att få bort den värken med nexium och alvedon eller dyl. jag orkar snart inte med detta. skjut mig någon! eller slå mig medvetslös ett par veckor...på torsdag ska lotta ha ett tupperwaremöte här. är det någon som vill komma så slå mig en signal. nä nu ska jag försöka, och jag menar försöka damma lite så att inte folk får astmaattack när de kommer hit om det nu kommer någon. bye så länge..

måndag..

morgon o morgon men för mig är det morgon. inte dåligt vad? att få in tre morgon i en mening. vilken dyster dag! grått och eländigt. jag blir så låg när det är sånt här väder. och till råga på allt så ska det bli regn i eftermiddag.ok, bye så länge

söndag.....

när jag fyllde 30, hm ja det var 1990 så fick jag en diskmaskin i födelsedagspresent. en upo dvs en cylinda . denna har jag nu haft i ca 19 år. den har tjänat mig troget under åren. ett tag var den på rymmen, då bodde den hos min syster och tjänade även henne troget antar jag. men nu är det snart slut.. min diskmaskin håller på att ramla isär. trots detta så diskar den mycket bra. men man får ta till några trick för att få den att diska. ibland får man ta till hammaren och ge den ett par smällar på luckans gångjärn vilket får till följd att luckan läcker och inte stänger ordentligt. man får täta med disktrasor och när man plockar i eller ur får man stödja luckan med en kaffeburk.men snart så ska den få gå i pension. undrar om jag ska hålla kalas för den då?

fredag...

 ja, jag vet jag skriver inte regelbundet. men jag glömmer bort det... totalt senil är jag. nu har jag och lotta flera loppisar inbokade, det ska bli jätteroligt. vi ska iväg till götene, herrljunga och tidan. det är de som bokade än så länge. hoppas att vi hittar fler. annars är det som vanligt, fötterna upp och huvudet ner. det är då f-n att det inte kan få vara lugnt en enda j-a dag! ellen har fått tid för lillens första besök på bup. han ska vara där den 23/10. hoppas att han får den hjälp han behöver.det är det enda positiva som jag vet just nu. från det ena till det andra, vad bra han är denne lars i idol! vilken härlig röst! hoppas att han vinner. ok, nu får det vara bra för denna gång. bye så länge....

söndag.....

ja nu är det söndag igen. snart så spelar det ingen roll om det är söndag eller måndag eller vilken dag det nu är. den sista i denna månad slutar jag jobba, jag vill inte men jag är tvungen. kommer att sakna den sociala biten och det där att tillhöra något. nu kommer jag att tokvända på dygnet och ligga och sova hela dagarna och vara uppe på nätterna. fan jag vill inte sluta mitt jobb! men som man bäddar får man ligga heter det ju .detta magsår blir min död. hela fredagen låg jag med världens magvärk. igår och idag är det som om jag gjort ca 1000 situps. när ska detta läka ut? aldrig känns det som. nä nu ska jag hämta tvätten och sen droga ner mig till sömns... bye så länge.

natten...nja kvällen

nu har jag sett på heros. jag är nog lite mer än lovligt trög för jag fattar inte riktigt vad som händer eller har hänt. de räddade ju världen och det var frid och fröjd, men nu ska de ju rädda världen omigen! och i förra avsnittet var ju peter 1 år i framtiden och idag var det 4 månader tillbaka och sedan var det nutid. nä jag fattar inte riktigt. får be lena förklara detta för mig pedagodiskt. jag och lotta ska försöka att ha en loppis i kvartersgården på margretelund nästa helg. lena ska göra ett reklamblad som vi ska sätta upp i portuppgångarna och i tvättstugorna. ja just vid soprummen kan vi ju sätta upp oxå! får se hur det går. nä nu ska jag börja natta mig. bye så länge.

jag vet inte

  vad jag ska säga... xx hade hört av sig till advokaten och lämnat en nytt förslag. Han går med på att lillen utreds på både soc och bup om Ellen tar tillbaka sitt krav på egen vårdnad. Ellen gick med på det och detta ska vara klart i dec. Hur i hela friden ska de kunna bli klara så snabbt? Det kan ju ta tid innan lillen öppnar sig och ev berättar vad det nu är som tynger honom. Men en sak är ju bra iaf, han slipper träffa xx på 3 månader. Han kanske får en chans att helas. Hoppas att detta är bra för lillen nu så att vi inte gjorde fel som drog tillbaka stämningen. Ok, i.llbe back senare...

så var

 denna dagen snart till ända. jag ringde advokaten vid halv fem men hon hade inget hört från xx advokat. varför tar han så lång tid på sig att svara? han sitter ju i en rävsax, det kvittar hur han vänder och vrider på sig så blir ju resultatet detsamma. lillen ska utredas på bup och umgänget är inställt tills dess att utredningen är klar. sedan är det ju inte säkert att han får träffa lillen ändå utan en kontaktman och det tror jag inte att han kommer att gå med på så då blir även det umgänget inställt. får se om han lämnar besked i morgon. nä nu är det natta!

tack och lov

så fick lillen komma in till på bup. Ellen ringde idag och de skulle skicka en tid inom 14 dagar. de sade att de ömmade för pojken. Undrar vad det står i hans journal? Hoppas att advokaten får ut den från guldvingen så att man får veta vad de anser om pojken. Jag hoppas även att lillen får hjälp att bearbeta vad det nu är som han bär inom sig. Bara det inte är för sent. Nej så får jag inte tänka! Han kommer att bli bra! Mormors lille gosse! Ja nu är jag inne på sista månaden på jobbet. Det är ju f-n att man inte kan vara kvar, jag vill ju inte sluta! Men jag har inget val, jo det har jag ju iofs men jag tänker inte gå där nera och arbeta gratis. ja ja det får väl lösa sig på något vis. Hm hm ok får skriva mer sedan. Bye så länge..

RSS 2.0