nu så

 ska jag strax gå och lägga mig. har inte sovit så bra på ett par nätter. har haft svårt att somna, och sedan har jag haft känning av magsåret. hoppas nu att xx går med på vårt förslag. iofs så kvittar det om han går med på det eller ej för då får han det jobbigt i rätten på fredag men det kostar mer för ellen då hon inte har hemförsäkring så hon får betala allt själv. nä nu är det natten.

så har

vi varit hos advokaten. Det gick nog bra tror jag. xx hade lämnat ett förslag till Ellen som gick ut på att han fortfarande skulle ha gemensam vårdnad men att han reducerade umgänget till ett par timmar då och då. Detta förkastade vi naturligtvis pga lillen ej vill träffa sin sk far. Ellen skulle aldrig hindra lillen att träffa honom om han ville men som det är nu så vill han inte. Vi lämnade ett förslag till xx att lillen ska utredas på bup innan något som helst umgänge i någon form kommer på tal. Vi har inte hört något än men det blir väl under morgondagen. Ellen fick även kontakt med bup i skövde, hon ska ringa i morgon om en tid.Undrar varför han inte vill att det ska gå till rätten? och varför vill han inte ha en socutredning? ok vi får se sade den blinde till den döve när den lame hoppa höjd..

advokaten...

uamejjen vad allt ska vara jobbigt. Ellen har nervsammanbrott pga att hon inte vågar möta xx i rätten. Att hon ska vara så rädd för honom fortfarande. Jag begriper inte att han har så stor makt över henne. Önskar att jag fick gå in in hennes ställe, men det får jag ju inte.  Det enda jag kan göra är att sitta utanför och vänta men det är ju inte till så stor hjälp men vad ska jag göra? Att han inte kan självantända och utplånas från jorden yta! Jag blir så förbannad! Att en person ska få förstöra livet för så många. Vem har gett honom den rätten? Inte jag iallafall. Vi får se om advokaten kan lugna Ellen lite, annars vet jag inte hur det går på fredag. Ja ja jag återkommer senare med lite om mötet. bye så länge.

gokväll

 det är ett tag sen jag bloggade, men jag ska försöka att skriva lite oftare. i lördags hade vi loppis igen jag och lotta. denna gången gick det bättre. nästa loppmarknad blir den 18/10 i herrljunga. herrljunga ja, usch det var där de fann nathalie! stackars hennes föräldrar. jag sade direkt att det var pojkvännen som mördat henne. vilket slöseri med människoliv. ellen fick ett samtal från barnpsykologen på guldvingen idag. hon var orolig för lillen redan 2004 och bedömde då att han var i behov av proffshjälp vilket hans sk far nekade honom. hon hade samma åsikt nu när hon när hon hört vad ellen berättade. i morgon ska vi till advokaten inför den muntliga förhöret på fredag. lena har skrivit ut bilderna som hans sk far skickat till honom .ska en pappa skicka porrbilder till sin son som är 8 år? hur normalt är det? nä nu blir jag så arg så jag spricker... i,llbe back..

loppis

idag så skulle jag och lotta ha loppmarknad. steg upp kl 7( uamejjen) och var på plats strax före 9. vi plockade upp våra varor som vi tiggt ihop av släkt och vänner.nu j-vlar ska här säljas! bordet kostade 120 kr och vi köpte nog fika o dyl för ca 100 kr. folk började strömma in och vi stod där och log våra soligaste leenden. :) alla bara gick förbi! till slut hade vi iaf sålt för ca 200 kr så att vi fick bordet betalt och hade väl drygt 80-85 kr över. vi började plocka in i bilen och satte oss för att åka hem, då fick jag se en boteslapp på vindrutan! vi hade fått 300 kr i parkeringböter! aj aj aj där rök den lilla förtjänsten! nu ligger vi istället över 200 kr back! men men på lördag tar vi nya tag och hoppas på en stor försäljning. bye nu ska jag till min syster och äta tacopaj.

jag blir galen!

ska det aldrig ta slut? dessa motgångar? idag när jag skulle ringa till min läkare så sade telefonsvararen att mottagningen skall upphöra! va i hela friden är detta? hur kan de göra så utan förvarning? vart ska jag få mina mediciner ifrån? det tar ju tid att få tag i en doktor. det är ju inte bara att knalla in på någon vårdcentral och tro att man får mediciner. det ska utredas hit och dit i all evinnerlig tid och sedan så kanske de säger : nä jag tycker inte du ska äta dessa mediciner. jag orkar inte mer nu, det får vara bra med strul. nu måste det vända och bli lite lättare.lite flyt nu bara lite grann snälla..

varför?

ellen ringde mig. nu har pappret från tingsrätten kommit. den 3 okt är det muntlig förberedelse om vårdnad och umgänge. jag lovar, det spelar ingen roll vad de dömer lillen FÅR inte åka till sin sk far förrän han har blivit utredd på bup och de har kommit fram till vad hans sk far gjort honom. varför är han så rädd? varför hatar han honom så? dessa frågor plågar mig natt och dag. lite vet jag ju. men inte vad som framkallar dessa starka känslor hos pojken. mitt lilla hjärtegryn mormor ska se till att du inte behöver träffa honom om du inte vill. om det så kostar mig mitt eget liv.

ha ha vad roligt...

Igår fick vi meddelande om att det skulle vara stäng på förmiddagen på jobbet. Mmmm vad skönt tänkte jag, sovmorgon! Men då kom mina "arbetskamrater" och sade att det ej gällde de anställda. Ok, tänkte jag det är väl bara att masa sig i väg som vanligt och gilla läget. När jag kom ner till jobbet i morses så stämplade jag in som vanligt och började jobba. Jag tyckte väl att det var lite väl tomt på folk men tänkte att de passar väl på att ta lite längre rast än vanligt.. Så kommer Ingbritt och Kristina och undrar vad jag gjorde där! Jobbar svarade jag det gällde ju inte anställda! Jodå det gjorde det färsäkrade de mig. Grrr Grrrr de hade lurat mig och jag hade gått på det! Hm hm hämnden är ljuv mina vänner!

är jag ding eller?

Jag är inte riktigt haj på detta... kan inte ändra utseende på denna blogg! Jag får ringa till min syster och fråga. Ta mig tusan, jag kan inte ens lägga ut bloggen på rätt ställe!! jag har 3-4 olka bloggar istället för en på rad. hm hm kommer tilbaka sen,kanske.

nytt för mig

Alla skriver tydligen blogg här nu för tiden.. jag vill oxå vara med. Jag står inför en ny vändpunkt i livet. Allt det invanda har vänds på ända. Jag ska sluta jobba, min dotter i en jobbig vårdnadstvist, och det är bara en liten del av eländet. Mitt liv är inget liv. Jag undrar hur ett liv är egentligen? Är det bara det här? Bekymmer och svårigheter , ett evigt kämpande med allt som finns? När ska man få vara glad? Ok, det får vara bra just nu kommer tillbaka med mer elände.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0